Єдине, що залишилось мені - Це мріяти про тебе у вісні, Єдине, що залишилось для тебе - Пізнати істину, злетіти в небо. Немає шансу і нема надії, Мої ж думки – прості рожеві мрії, Ще не розгаданий пухнастий світ, Що топить у серцях холодний лід. У пастку загнаний, нікому не потрібний, Згадаєш тихо моє ти ім’я, Серед мільйонів зраджених й забутих Лиш біля тебе зможу бути я. Непереборне прагнення знайти країну щастя, Тримаючись за руки на прощання. Так хочеться, та світ краде зненацька, Весняний цвіт самотнього кохання.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")