Моя країна – це театр із абсурдом, Драматургією, людським плачем і сумом, Забутим пошуком, незрозумілим домаганням, З людського розуму жорстоке це «знущання». В моїй країні модні хабарі, Підлещування, хитрість та мовчання, Якщо «ми є круті» – то ще «живі», А якщо ні, то смерть або страждання. Моя земля не винна, що її Заперли в мідь, як чорну невідомість. Вона любити хоче, та з моря сліз Ослабла, втратила свою свідомість.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")