У тебе чистий і комфортний дім, Що має запах гордості і жаху, Ти привид в ньому, наче і не свій, Подібний на бридку малу комаху. У тебе дім, що має десять вікон І сто дверей, які скриплять щоночі, Та ти один стоїш в холодних стінах Зі страхом глянути собі у очі. Знайомим кажеш, що усе чудово, Бо маєш дім великий і комфортний, У ньому так приємно і просторо, Чому ж диван від сліз твоїх вже мокрий. Ти маєш все, але у всьому пусто, Так, як в душі, що просить порятунок, Дай серцю відповідь весело й сумно - Де є насправді дім твій і притулок.
як же треба плакати, щоб диван не встигав висохнути?))) Цікаво! Натхнення ВАМ!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")