Хвороба нового століття – пофігізм, Нейтрально фарбує білу стелю, На ній відбиток літер – «гедонізм», Відлуння вологості сухої пустелі. «Тук-тук» енергія серця відгукується, Душа, як пінопласт розвалюється, Щирість під ідіотизм маскується, Любов в тіло стрибати вагається. Манекени насолоди та бажань тусуються, Не знаючи суті справ, просвітлення, На тупій вірі сила світу ґрунтується, Бога пояснюють, як математичне креслення. Знаходять мінімум із максимуму, З бульваром злилась інформація, Духовність порівнюється з баксами, Нове слово – свіжа дотація. Хвороба століття – відсутність світла, Тотальні прогалини в свідомості людства. Та сила, що усім здається чиста, Трансформер нового самогубства.
Ви опублікували свій твір у категорії " Збірки поезії, поеми". Але цей твір не є поемою і у цій публікації не розміщено кілька творів одночасно. Оберіть іншу категорію для цього твору, відредагувавши його. Пояснення щодо категорій Ви можете прочитати на сторінці коли будуте публікувати вірші. Також перегляньте роз*яснення щодо РЕГЛАМЕНТУ публікацій.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")