Дуже боляче і криваво "свій рід вони врятували та згубили душу..." та все ж із розповідей своїх дідів я чув, що рятувалися не лише так, хм можливо голод у нас був менш жорстоким
Дуже правдиво описані наслідки голодомору.З розповідей моїх батьків, на моїй чернігівщині голод не таким був страшним, як у степових областях.Чи то ліси допомогали,чи то Господь був милосерднішим до нашого краю.Але , я хочу зупинитись на причинах голодомору.Це акція була спланована тодішнім кривавим московським режимом.Як же повела наша українська нація? Ми повернулись до канібалізму, а організувати збройний, хоч би символічний, спротив режиму, були не здатні.Щось подібне відбувається і сьогодні на теренах нашої України.Правлячий режим добре знає історію голодомору і впевнений у тому,що цей народ не може дати йому відсіч.Тому і поводиться з нами"безпредєльно". Дуже дякую за такий вірш. Це не повинно забуватись.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")