Зелений,красивий та сяючий світ І небо кристальне ,неначе як лід Завжди все цвіте,літає,співає... Житя розквітає та горя не знає Вже сонце яскраве за гору заходить Таємний Юпітер за обрієм сходить. Кружляючи в небі човни курс вибирають А потім між зорі - у космос ниряють... Літають далеко ... В незнанні світи, Шукаючи тайну, й не можуть знайти У дома давно таємниці відкриті Четверта планета-там вчені розвиті!!!! Було б, це життя напевно завжди Якби не помилка , й жадоби сліди І сяючий світ одразу потух! Лишились руіни небачених мук... Земля наче в пеклі, вогнем загорілось А небо як попіл нещадно зітлілось Поділися ріки,озера,моря Червоною стала родюча земля! Тварини що встигли-до купи зібрали На третю планете курс в поспіху взяли. Вставайте ,працюйте, плодіться живіть! Про успіх подальший тепер Бога моліть!! Неначе навколо усе їм співало.... А тут ще й потоп, і людство запало. Усе почалося з нового листа - Нещастя забулось, забулася біда... PS- Знання загубились,пішли в небуття Відкрились сторінки нового життя І тільки Єгипет нагадує нам Там наше минуле , наші пам"ятки там.....
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1735 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")