Вірш - непоганий, з українським духом степів й гайдамак, та вже не перший раз я звертаю Вашу увагу на вибір правильного слова і його наголос. Ось дивіться: ПритомИлись осІдлані кОні У похОдах звитЯжних змагАнь, тут наголос падає на останній склад. А тут все навпаки. ЗалишИлись в степАх огирІ, але ж правильно - Огири Між кургАнами й нЕбом гулЯти. - тут на передостаній, а від цього змінюється ритм при читанні. Одруківка - пихатихїь. І потім, як на мене, то останній катрен гарно б підійшов до катрена з яничарами і слуг посіпак, і закінчення було б тоді на оптимістичній ноті. Прошу вибачити за критику, але я роблю це без злого умислу. Наснаги.
Дякую Вам, пані Катерино, за уважне ставлення до мого твору, за одруківку. Що ж до "огирІ", то я поставив в ньому авторський наголос на останньому складі, таке в літературі трапляється. Заходьте ще, буду радий Вас бачити.
Дякую Вам, пані Наталя, за відгук. Твір не тільки про зболіле минуле, він і про наше майбутнє.Велика боротьба в нас ще попереду, бо нинішні беклярбеки пробують нас загнати знов до ярма.
Дякую Вам, панно Лілія за візит та відгук. З минулого ми повинні черпати свою правду, волю й силу, тоді ніхто нас не зіб*є з вірного шляху...Заходьте ще, буду завжди радий.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")