і відали Відуни Веди,
що вели вельми велично
до Великого Видіння-Відання,
до Верху Вежі Возу Великого,
до Волопаса Ватри Всевідчого,
до Вод Вогнених Відо-Міці,
до Ваг Вагання Віждання,
що вабить Вітри Вишні
високо-зір вогненних,
вияву видимого, відаючого і звіданого
Ведуном Ведучим відомих ведених
до Віжди Віків віданих.
Іван Петришин
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 2108 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")