де Правда?
в Гімалаях, поміж гір,
вона сховалась у Шамбалі,
туди, де до вершин зіп`ялись далі,
щоб кривдникам не дати шансу
навіть здаля Правду узріти,
її, вночі, лиш бачать діти,
невинні хлопчики й дівчатка,
бо Правда вірить, що усе з початку
колись почнеться знову із Добра,
і буде Спокій, Радість, Шастя і Любов,
й возсяде на престолі знов
Предивна Правда й пишна Врода,
і буде Злагода серед народу
ходити в шатах босоніж,
й усе покращає, і сміливіш,
аніж колись йтиме Купайло
в сонячнім промінні
із квітом папороті, щастям невгасимим,
і все природнє перлами цвістиме,
й серця трояндами пахучими розквітнуть,
і буде лиш Погода й Літо,
легке і ніжне, і тендітне,
і Злагода стане усім помітна,
й Веселка спуститься до Вісли і Дніпра,
до- Одеру, і - до Дністра, й- до Сяну,
і Вітровій омиє зелень всю росяно,
й Перун во славі розрядить повітря,
й віткнеться в Землю його списа вістря,
надгостра Блискавка, що разить все погане,
але народ не житиме наддавніми богами,
а будe миродіяти в Ісусі,
й щолі'та буде кутя на обрусі,
а, потім- паска, як життя таємний круг,
буде лиш радість без наруг.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")