Були колись вони, Веселими синами, Було у них учора, Родина й хата, Дітей щасливих - Не мало в них. Та лиха година, На Україні стала, З усіх сторін, Могутність вража наступала. Прийшлось синам – Не легко, дуже тяжко, До бою стали як один, Пліч о пліч били вражу міць. Прості мужі - Богами стали, Перемагаючи в, боях нерівних, Та сила вража все наступала, Навіть Боги давно би впали, Так і мужі не склавши зброю, Лягли в бою. Українська кров не раз пролита - Знову ріками шумить, Кровиця українського героя, Облита слізьми коханих. повстанські вояки, Один за одним полягли, Боронивши неньку – Україну, Побивши ворога дурного, Життя до Бога віддали.
|