Спасибі вам за німоту, пак безязикість добре діло, і за єдину думку ту, народом вхоплену всеціло. Я дякую за сині штані, сітро,ірис,червоний прапор, і за "Ромашка" в кожній ванній, Аля великий інкубатор. За стіни,занавіс,вуалі, які стояли довгі рОки, і за героя у медалях, що обціловував всі щоки. Та головне у моїй оді, що так любили нашу віру, де так написано в природі, щоб Ореол вбивали звірі? Ну що писати...гарний світ, не для людини,а собаки, та справи то минулих літ, сьогодні ж нові є подяки.
|