Гей ,наш славний роде,йди-но до свободи, Вип*єм за здоров*я легінів твоїх. За палке кохання,за чарівну вроду, щоби кіш козацький п*яно не затих. Розверніться,гори!Замулися,море, Бо козаки знову по шляхах ідуть. Відступайте,біди!Забувайся,горе, Заростай назавжди,нещаслива путь! В*ються,наче змії,корогви над ними, Навперейми вітру дух козацький мчить. Хоч полки і звуться ваші-- низовими, Та високо *чайка* в новий день летить. А по лугу,лугу--чути:*пугу,пугу*. Збруя золотая на конях мигтить. Ворогові паля.Мужній потиск-- другу, Пісня солов*їна по степу летить.
Пити тільки у міру потрібно, а то точно "кіш п'яно затихне". Хоч трохи оптимізму взяв від вірша, а то одні безнадійні сутінки навколо. А співати любите, Якове? Адже це не вперше у вас пісенна побудова вірша...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")