Біжить нестримно в бій кіннота, стіну пробито в цитадель, і залп за залпом смерті ноту, позаду видає турель.
Гримлять у такт важкі кираси, все ближче й ближче "крики сталі", а мертвих скорчені гримаси відгонять страх. Вперед! без жалю.
До цілі мчать і кінь і вершник, а з-під копита хрускіт тіл, вони цей бій за мить завершать, із замку ллється дощ із стріл.
Минає час, "беззвучні роти", стають аналогом предтечі, ворони, грифи і койоти чимдуж сюди- на ситий вечір.
|