Чорний ліс накрив студений морок. Місяця не видно крізь смереки. Десь із-зовні причаївся ворог, А до миру так іще далеко… Вартові вигукують паролі. Хлопці сплять – накрила ніч криївку. Сниться їм серед села тополя, Хата, лука і русява дівка… Лиш на небі спалахне заграва – Вибухами бій розірве тишу: Буде кров, вогонь і буде слава, Якщо доля шанси нам залишить. Івано-Франківськ 27 червня 2010р.
|