А мені подобається! Ідеальність розміру і рими іще не показник ідеального вірша! Ваші вірші залишаються в пам"яті,вони спонукають до роздумів,знаходять відгук у душі,а це,мені здається,найголовніше!
Спасибі тобі ,Сашо на доброму слові.Але мушу зізнатись,що я завжди прислухаюсь до мудрості діда,що і тобі раджу,тому змінив останню стопу і тепер вона звучить ново.
Вірш - дуже сильний!!!!! Якове, зайшла, спеціально, на Вашу сторінку, щоб почитати Вашу поезію. Бачу, вірш оцінила, а коментар не залишила!!!. Вірш надихає на пісню!!! Ви як? Згодні?
Доброго вечора,панночко Оксаночко.Звичайно,що згоден,але не впевнений ,що ми його почуємо.як пісню.Це вже не перший вірш на який ви питаєтесь згоди.Давайте спробуємо.
Якове! Рада зустрічі! І тут Вас відшукала. Дякую за книгу!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")