О, мій срібногривий друже, Скільки під нами палала земля, Скільки верст ми подужа, Минали чорне рілля. Не раз попадали в небезпеку, Немов би ішли під укіс Князів зустрічали здалеку, Гордо задираючи ніс. О, мій срібногривий брате, Вірний супутник і провідник Ідем разом де поле квітне, Щоб ти в просторах не зник. Бо нам ще сонце проводжати За крутий, далекий небосхил І потому в хліву спочивати, Завтра в дорогу – треба сил.
|