Час, зрадливий своєю антищирістю, Час, в якому ми живем, Одурює душі попсовістю, Дивує порожністю тем. Безідейні обдурені люди... Для влади вони безіменні, Для влади вони сіра маса, Хвороба в цьому сьогоденні. Але є серед сірих мас Кому по вулиці східцями вниз. Східці, які відводять нас В історії далекий час... До Аріїв - пращурів наших, Які дали Славам Веди знання, До трипілля прошарків і намулів, До зірки їхнього світання. До розбурханого духу дикунства готів, Який живе в нашій крові. По капищам і забутим курганам сарматів. В їх обійстя племінні. До минувщини Запорізької Січі В магію характерного козацтва, Із сумом пам'ятаючи Безжальність чорного кріпацтва. В країну безтілесної язицької готики, Від якої в жилах стигне кров. Дух могутньої автентетики З колін підніме нас знов.
|