Яблуні, як молоком облиті, Розцвітають там, де йшла війна. Ветеранів уже зовсім мало в світі, Вже торкнулась скронь їх сивина. Де страшна війна ішла шляхами, У солдатських чоботах ішла, Там співає жайвір з солов'ями Й молода черешня розцвіла. Де куріли ще дими з багаття І горіла навкруг них трава, Там іде із молодим завзяттям Мирна зміна і нова. Скрізь страшні сліди війна лишила, Понівечила і села, і поля. Наче рани, нам болять могили, І болить стурована земля.
Мені вірш дуже сподобався,хоча болить стурована земля.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")