ТОЖ ПОКЛОНІМОСЬ Дні війни пульсуючи в крові, Навік до серця з болем прикипіли І в нашій пам’яті вони живі, Бо слід глибокий огненний залишили. Це вони вогнем стократо, Землю заливали тут і там, На яку грудьми стелилися солдати, В бою жорстокім на погибіль ворогам. Полеглих всіх, нам більше не підняти І в дім до неньки живими не вернути, Та подвиг їхній ми будем прославляти, Щоб нічого і нікого не забути Бо це вони у звитяжній покрові, Мир добру здіймаючи повсюди, Зморені і зболені в задушливій крові Громили вщент задуми іуди. Упокоїв душі за святу свободу, Прийнявши смерть з любов’ю до землі, Вони боролись за долю власного народу І вірили що їм поклоняться великі і малі. Тож поклонімось їм, за їхні битви, За їх відвагу, що піднялась до небес, Яку боги поклали у молитви І світ на щастя нам заново воскрес.
|