Дідова медаль
Ношу я дідову
медаль,
Мені він сам
вчепив на груди,
Та про походи
розказав,
Як подвиги
чинили люди.
Заплющу очі і
мені
Ввижаються
вогонь та зброя.
Чи санітарочка
сумна,
Яка всю ніч не
зна спокою.
Розмову з
друзями почну
Про дідусеві
нагороди,
Нехай дізнаються
й вони
Як червоніли в
ріках води.
Скажу що я
героя внук,
Що мій дідусьо
був солдатом.
Він нашу землю
захищав,
Від все
ненависного ката.
|