Залиш мене серед лісів зелених, лиш забери малесенького брата, під срібну осінь я вас наздожену, якщо червона не загусне в п"ятах.
Залиш мене, як жінка залишає, із смутком в серці та не на обличчі, он чуєш, як шепочуться розмаї?, то побратимів мертвих переклички.
Я наздожену, лиш дізнатись треба, що за гроза почалася над нами, чому летять безкрилі в наше небо? чому безногі топчуться полями? ....................................................... Шукай мене десь у лісних порогах, гроза сильніша- нам не простояти, не доведуть колись невтомні ноги, далеко надто, рік ваш сорок п"ятий.
|