може я щось не зрозумів, але гарно то гарно, проте як на мене дуже песимістично. Наче чорна тінь накрила всіх як гріх, Надія ваша може померла назавжди, Я сам такий проблем у мене міх, Та я живу доки цвітуть іще сади. Так я живий і віра ще жива Вона не вмерла може задрімала І я бажаю щоб життя крива Хоч трошечки рівнішою стала Так часи зараз настали не дуже, але будьте бадьорими, наші предки пережили багато і ми переживем. Вибачте якщо щось не зрозумів то поясніть.
Гарно і досконало. Але невистачає якогось натяку на конкретну подію. Що ви мали на увазі? Адже 12 січня у світі було багато чого.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")