Будьте у важні, обираючи кювет…
Шановні водії і скороходи,
Будьте уважні, обираючи кювет,
Бо мало хто там спить, а, може, родить,
Та не цьомУ присвячую куплет.
Буває так, що в місці ДеТеПешнім
Ви трупа віднайдете нівідкіль,
Прострілений від тім’ячка до клешні,
Але ж стріляв не ваш автомобіль.
Хоча і ви проїхали по ньому,
І хоч у вас відсутній кулемет,
Не раджу довіряти аби-кОму,
Щоб вилізти з обставинних тенет.
Просіть із адвокатом експертизи,
Трасологів, балістиків просіть,
Хай напрям куль шукають і всі гільзи,
І з чого вам вдалося підкосить?
Доводьте, що на
тілі цього трупа
Немає цифр, які лишив би знак,
І що на лобі – не нулі, а струпи,
Тому і винності не маєте, відтак.
І сміх, і гріх, - не сотню пролунає,
Гіпербола, а міститься в сліді,
Якого часто в схемі не буває,
То ж істина – в вині, а не в суді…
|