Дзвонить жінка чоловіку, аж ридає в трубку: - Кидай все, роботу, справи. Їдь додому, Любку. Милий, швидко мчи сюди! У мене нервів мало! Зранку бігла, сильно впала. Й щось собі зламала. Той машину гнав , як міг. Летів хутчіш до Тані, Ліз по сходах аж зіпрів на поверх він останній. Вбіг до хати і закляк. Застиг в німім питанні - Таня з кимось по мобілці "плеще" на дивані. Він до неї: - Що зламала? Ребра, руку, ногу? Скорше навіть за "швидку" примчав на допомогу. Та чомусь від здивування аж відкрила рота, "Вперлась" оком, як баран колись в нові ворота. -Знаєш, нерви вже пройшли. Тож марно шум здіймала. Ти прикинь- в новеньких туфлях я каблук зламала.
Дзвонить жінка чоловіку, аж ридає в трубку: - Кидай все, роботу, справи. Їдь додому, Любку. Милий, швидко мчи сюди! В мене нервів мало! Зранку бігла, сильно впала й щось собі зламала. Той машину гнав, як міг. Мчав хутчіш до Тані, Ліз по сходах аж зіпрів - поверх бо останній. Вбіг до хати і закляк у німім питанні - Таня з кимось по мобілці "плеще" на дивані. Він до неї: - Що зламала? Ребра, руку, ногу? Навіть скорше за "швидку" був на допомогу. Та чомусь від здивування аж відкрила рота, "Вперлась" оком, як баран на нові ворота. - Знаєш, нерви вже пройшли, марно шум здіймала. Ти прикинь - в новеньких туфлях я каблук зламала.
Я трохи вирівняла ритм і розмір, тепер бездоганно. Дуже повеселила Ваша історія!
Просто неймовірно класно! Із задоволенням читаю Ваші гуморески, Вікторе, легкі, позитивні, цікаві. Тільки ось картинка до твору зашвидко розкрила суть, дещо поламала інтригу. Я з перших рядків здогадалася про все... Але, справді, добре написано!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")