У центрі близько коло ринку людно, як колись. Усім прохожим хлопець тиче папірці якісь. Приїхав дядько із села. Для нього дивина, Бо той хлопчак гукає: " НОВА ПАРТІЯ У НАС!". Задумавсь дядько трохи. Та цікаво стало все ж. Яка програма партії і хто її лице? Узяв отой папірчик. Щось читав. В руках крутив: - За кого , каже, агітуєш, нам скажи-но ти? Бо стільки партій розвелось. Що просто вже біда. Там ліві, праві чи центристи? Хто керує там? - І ліві є, і праві теж.І вибір до пуття. Рекламу робим, дядьку, НОВІЙ ПАРТІЇ ВЗУТТЯ.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")