Відкриваю вранці очі –
Промінь стукає в вікно,
Вітерець в гілках шепоче,
Сонечко давно зійшло.
Добре так відпочивати,
Як нічого не болить,
Як незвична тиша в хаті,
Кава на плиті кипить,
Як сніданок вже готовий
Чоловік в постіль несе...
Аж не вірю, люди добрі,
Що зі мною це усе!
Вже лоскоче ніздрі кава...
Та будильник продзвенів,
Я проснулася. Цікаво, Що ж там далі уві сні?
|