До дідуся з міста приїхав панк студент Петро, На ЛАНКРУЗЕРІ крутому в карпатське село. "Крута " зачіска- "Ірокез",-як півень у хліві, Кульчик має в носі,в вусі,як в стайні в свині.
Також різні залізяки Петро собі попричіпляв, Псячий ланцюг,металолом весь,що аж рік збирав. Пальці "ВЕЄРОМ" поставив,планшет,крута мобілка, В зубах кубинська сигарета,на плечах щури й білка.
Байкерська куртка,рукавиці,теж має на руках, Ковбойські чоботи обкуті,- в панка на ногах. Татуювання на все тіло зробив також собі, Лякаються його всі діти,та всі коти в селі.
"Ірокез " синьо-червоний,як гребінь у індика. На мочці вуха кульчик й дірка,ще й дуже велика. Дід,як глянув на це чудо,тремтить,-упав на сани, Подумав: -- з небес прилетіли інопланетяни...
Та й хреститися почав :"ЗГИНЬ СИЛА НЕЧИСТА, ПОМИЛУЙ ГОСПОДИ, Й ПРОСТИ МАРІЯ ПРЕЧИСТА!!! " Не впізнав його дідусь,та й бабця не впізнала. Про те,що панком внучок став,вона і не знала.
Бабця взяла св'ячену воду й почала кропити, А дід вили і пательню,- взялися внука бити. А пес вхопився за штани, почав його кусати, Напевно він псячий ланцюг хотів відібрати.
На плечі двадцять індиків злетілися сідати, Подумали- нова індичка, та й стали топтати. Півень побачив " ірокез ",подумав- конкурент, Почав клювати в одне місце,- розклював ущент.
Глянув кіт на руки Петра,що в нього пазурі, Став в оборону,та подряпав лице і плечі всі. Ще й кітка скочила на плечі,щоб з'їсти щури, Панк відкрив від страху рота,-щур скочив туди.
Подивитися на внука ворони всі злетілися, Ціла зграя на спині,та голуби всі всілися. Ворони плями залишили на плечах й голові, А потім почали клювати вони Петра й собі.
А свиня вийшла із стайні,у носі кульчик має, Підбігла вона до Петра і рилом піднімає. Петро бідний так кричав,що пси по збігалися, Тепер вони за Петра разом всі і взялися.
Онук покусаний побіг швиденько до машини, Але діти вже пробили в ЛАНКРУЗЕРІ шини. Не щасливий день в Петра,ото ж «НЕВЕЗУХА», Не допоміг "крутий" одяг,машина,дірки в вухах.
Одяг цей не придає Вам розуму й хоробрості, А такі,як внук Петро не помруть від скромності. Панкам в село такий одяг не можна вдягати, Коли не хочуть тих проблем,як внук Петро мати.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 2862 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")