Гумореска: Як кум не зможе вже стріляти, то "ВІАГРА" є.
Кума Ірина, прийшла нині З ЮВІЛЕЄМ кума привітати. При всіх друзях і родині - Здоров'я, добра побажати. Всю ніч писала привітання, Довгий вірш, гарні слова. Щоб почув кум побажання, Цю гумореску зберегла. - В Вас куме шістдесята дата, Бажаю ще так раз прожити! Щоб справу цю, що розпочата, Ви змогли вже завершити. Про пенсію, - думати рано, Як з молодицями в Вас то же, Дух молодий б'є фонтаном, Й готові розділити ложе. Якщо рушниця ще стріляє, Свій приціл ти вверх навів, То це все куме означає, Що зберегти себе зумів. Значить добрий стрілок з тебе, Як, ще влучає куля в ціль. І часто змащуй цю рушницю, Щоб не з'їла колись міль. Тож не стріляй ти ДЕ- ПОПАЛО, Наліво, право, -ДЕ - НЕ-БУДЬ. А то зітреш своє "СПУСКАЛО". І вже не зможеш ти стрільнуть. Тож краще рідше, - при потребі, А не так часто, - з ким не будь, Тоді ще навіть в дев'яносто Ти в ціль зумієш ще стрільнуть. Кулі чужим не роздавайте, Завжди тримайте при запас. Та в одне місце ціль тримайте, То буде добрий стрілок з Вас. Бо, як в одне місце стріляєш, То впевнений завжди ти будь, Що Ти з закритими очима, Завжди туди зможеш стрільнуть. Якщо колись не здержиш слово, Й кулі ще будуть при запас, То зможеш куме випадково - Вліво стрільнути ще хоч раз. Бо випадки бувають різні, Життя прожити - не поле перейти! Краще слівце тримай "ЗАЛІЗНЕ" І на цей гріх не треба йти. Кум став куму цілувати, Й розплакався перед людьми. Він довго буде пам'ятати, Ці побажання від куми. Тут починає брат вітати, Влучне вітання додає: - Як не зможеш вже стріляти?... То «ВІАГРА » Й "КОНЬОК" - є. Не плач брате, не журися, Станем в пригоді всі тобі, Як попадеться гарна молодиця, Ми віддамо,- візьмеш її собі. А жінка глянула, як львиця: - До цих вітань я ще додам, Що Я ЩЕ ТЕЖ, ЯК МОЛОДИЦЯ! І КУЛІ ЛИШНІ — НЕ ВІДДАМ!!! А як стріляти вже не зможе, То проблем зовсім не буде, Моя ЛЮБОВ все переможе- Про старість він точно забуде. Рушницю й кулі, - збережу, Щоб вистачило на весь вік. Всіх молодиць, я віджену — ЦЕ МІЙ ЛЮБИМИЙ ЧОЛОВІК!!!
Додав: barankev-alla (06.03.2013)
| Автор: © Алла Баранкевич
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.