З молодою шури - мури, дід старий в барі крутив. Старався так, що серед ночі свою щелепу загубив. Вранці прогнав він свою жінку, - показав їй дулю, Та привів додому модну, молодесеньку дівулю.
Сусіди почали сварити: - Як тобі, діду, не стидно? Така спідниця в молодиці, що аж гланди усі видно. Зачіска в неї має назву: "Тормозила головою". Ти, здурів на старість точно? Що сталося з тобою?
Ти беззубий, сліпий, лисий, та ноги криві маєш, Завтра треба вже вмирати, а ти, - ще гуляєш? Щелепа вже у стакані... Кістки скриплять щоночі. Навіщо їй той пень трухлявий?... Де були її очі?
Ти вже горбатий,- без палиці з хати не виходиш? Де ти таких молодиць, - дурню старий находиш? Ця молодиця сліпа точно, та розуму вона не має, Якщо такого пня старого, - цілує, та ще обнімає?
Чи спадщину, вже отримав, - нам не признаєшся? Та дивися, старий діду, - проблем, ще наберешся. А дівиця, як та кізка, - дуже скаче коло нього. Одним оком все моргає собі на хлопця молодого.
Вночі, коли діда приспить, - йде куди вона захоче, Тихенько зранку все приходить, - з радості регоче. Цей дідусь такий щасливий, до неї теж сміється, З ким ніч провела молодиця, йому уже не сниться.
Зранку з дідом горілочку, й коньяк вона розпиває, Молодиця його приспить, - знову цілу ніч собі гуляє. Всі гроші ті, що дід сховав на похорон, - вже вкрала, Собі багато модних чобіт і шуб різних вже придбала.
Все село й жінка сміється... Як можна так здуріти? Всі хлопці ходять вже до неї, як до школи малі діти. Цих дідусів таких багато на світі вже тепер буває, В яких на старість зір, та розум цей флірт віднімає.
Як сивина вдаряє у висок, а біс в ребро завжди, Шукаючи молодиць,- про сім'ю не думають вони. Вже не робіть таких помилок і такі, як дід дурниці, Живіть з жінками, не приводьте, - такі молодиці!
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 2458 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")