Чоловік один на пляжі сказав тост і дав пораду, Як з бажаннями своїми давати собі усім раду: -Нехай Вам Бог, жінки, дарує дуже довгий усім вік, А любов теж подарує, - шлюбний і любимий чоловік.
Якщо не маєте Ви свого,то нехай буде уже чужий, Бо в природі є закон, - тепер усі жінки такий. Як хтось дуже у вас просить,-не жалійте,треба дати, Нектар не має Ваш такий дуже солодкий пропадати.
Жінки, усі Ви цвітете, як ті квіти в чистім полі, Душа і серце Ваше прагне поцілунків і любові. Всім не треба чоловікам, тепер думати й чекати, Якщо дарують любов й ласку, - треба зразу її брати.
І любити кожну ніч жінок всіх ніжно, аж до рання, Щоб аж захоплювало дух і п'яніли від кохання. Тож вип'ємо ми за жінок, - за ті ромашки білі в житі! Не було б на світі Вас і не було б людей на світі!
Всі вип'ємо ми за кохання і за любов, як перший раз, Як не було б, того кохання,- то не було б на світі нас!!!
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 3257 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")