Дієта - це, Ваша, боротьба з голодом зранку, Думка залишитися без чаю і сніданку. В обід роздумують усі,- їсти, чи не їсти? Чи може уже завтра, на цю дієту сісти?
Та ввечері бажання вже їсти виростають. Кляті ці думки уже, тепер не покидають. Чи вже заснуть голодні? Та можуть,- не заснути? Вже може в холодильник піти їм заглянути?
Відкривши дверцята,- вже очі розбігаються, Їдять усе, що бачать, сильно наїдаються. Та жінки таку дієту кожний день всі мають, Як скинути їм вагу, вони уже не знають.
Не хвилюйтесь, жіночки, не дуже, Ви, журіться, На худющих цих дівчат ніколи не дивіться. Краще будьте повними, ніж ребра рахувати, Анорексію мати, - здоров'я, Вам, втрачати.
Ця любов не вибирає,- ні повних, ні худих! Чоловіки люблять всіх жінок, - різних, та любих. Хочуть, щоб їх цілували, кохали, любили, Ніколи про фігуру вже їм не говорили.
|