Гарненька жінка поїхала в Моршин відпочити, Своє здоров'я покращити, водички попити. Познайомилась з грузином і любов почАлася, У свого кавалера, по вуха закохалася.
Ніна вже довго про курорт цей буде пам'ятати, Що там, вони витворяли, вже краще Вам не знати. Закінчилась вже путівка, додому вона їде, Коханцеві дає клятву, що в Грузію приїде.
Каже: Ти дай телеграму, що тітка вже померли, Щоб чоловік не здогадався і не тріпав нерви. Лише приїхала додому і тиждень проходить, Як термінова телеграма з Грузії приходить:
- Родная тётя умерла...И завещание на Вас. Вы вещей берите много, уж долго будете у нас. Мы очень просим Вас приехать все документы оформлять, А, если не приедете,- Вам наследства не видать!
А чоловік все прочитав, та й чухає він вуха: - Саму тебе не відпущу, поїде ще свекруха! Теж давай телеграму, що з мамою приїдете. Щоб Вас на таксі зустріли, всю спадщину візьмете.
Там їх зустріли два грузини, на джипах дорогих "NISSAN", Ці молодесенькі джигіти повели в ресторан. Мені соромно писати, що там вони робили, Але, по десять тисяч євро жінки заробили.
Тридцять днів повеселились, та їдуть вже до хати, А, Ніна каже:- Що ж, я маю Роману збрехати? Її свекруха: - Я не знаю, що будеш казати? Мені мають телеграму на сорок днів прислати.
Тобі також ще повістку, Ніно, якусь зробимо, Може, ще на МЕРСЕДЕСА з тобою заробимо? Якщо наших чоловіків весь час обманом брати, Ми будЕмо за тіткою річницю відмічати.
Якщо наші чоловіки такі вже будуть лохи, То ми обидві заробимо в Грузії ще трохи. Та, щоб не бути вже лохами всім Вам, чоловікам, Їхати треба на курорти, з жінками завжди Вам!
|