Дідусь привів молодицю
до себе до хати,
Та зразу він уже в порозі почав її питати:
- Чи за мене, зможеш, заміж вийти нині ти?
Якщо так? Я зможу в ліжко зразу понести.
Вона говорить: - Ти спочатку в ліжко понеси,
А пізніше вже руки, ти, моєї гарно попроси...
Я подивлюсь... чи силу маєш, ти, ще щось зробити,
Для того, щоб зуміли разом, з тобою вік жити.
|