Багато чоловіків в п'ятдесят,
Хочуть роки ті обмінять-
Знову собі на тридцять п'ять.
Я вам не раджу це робити,
Скільки дав Бог - з тим треба жити. Чоловіки всі в п'ятдесят,
Як юнаки в двадцять п'ять.
Повертаються сили до них,
Азарт до жінок знову в них. Чим ви старші, тим мудріші,
Тим багатші й веселіші.
Чоловікам хочу сказати
І пораду гарну дати:
"-Коли тобі вже п'ятдесят,
То ти розслабся і присядь. Нехай зять, онуки й діти,
Біля тебе вже «шуршать». "
З кожним роком все скоріше
Роки з пташками летять.
Стараються ходить рівніше —
Неначе їм ще двадцять п'ять. Тож - в сорок п'ять, чи в п'ятдесят
І в шістдесят, чи в сімдесят,
Як твій годинник на ДВАНАДЦЯТЬ,
То значить тобі — двадцять п'ять. Як порох є в порохівницях
І під боком є ще молодиця,
Та є ще сила забавляти —
Сенсу нема переживати. Що тобі вже п'ятдесят
І пролетіли двадцять п'ять.
Хильніть собі вина СТО ГРАМ
І буде в вас все -ТА-РА-РАМ!!! Бажання буде в п'ятдесят,
Як в юнака у двадцять п'ять.
Бажаю всім чоловікам,
Не підкоряйтеся рокам,
З азартом ви жінок любіть,
За юністю ви не тужіть. Не думайте про ті роки,
Нехай летять, як ті птахи.
Їжте селеру, мед, горіхи,
І будуть сили в вас для втіхи. Пийте йогурти й сметанку —
Сила буде, й настрій зранку.
Забудьте всі про ті роки,
НЕХАЙ ЛЮБЛЯТЬ ВАС ЖІНКИ!!!
|