У цю суботу чи неділю...
У цю суботу чи неділю Планую смажити на грилю Стейк смачний з яловичини Середньої величини. Часник, цибуля, кріп, селера Прикрасять страву кавалера. До столу пляшечку горілки? Відразу: "Ні!" – сказали нирки. Печінка застогнала справа: "Знов смажена і гостра страва! А всі розмови про спиртне Аж роздратовують мене!" Благає сечовий міхур: "Я орган – не якийсь піхур! Нехай продукт мій просто сеча, Ти пожалій мене, малеча". Коса затято дорікала: "Коли робив аналіз кала? Коли робив аналіз крові? Робив давно, мабуть ще в школі!" Кричали очі: "Нам повір! Ти можеш втратити свій зір!" Ще надійшов сигнал від вух – Я, начебто, втрачаю слух. За ними обізвався шлунок, Благаючи про порятунок. І закуйовдилися м'язи: "Боліють руки, ноги, в'язи…" Шаліє мозок в голові: "Щось чужорідне є в крові!" Легені стомлено зітхають: "Нам кисню недопостачають!" І кожній частці мого тіла Мені сказати щось кортіло, Висловлюючи свою думку, Усі просили порятунку. Оце кошмар, страхіття, змора. Реальність надто вже сувора. Що діяти і що робити? Ще трохи хочеться пожити! Ходити до бібліотеки, Забути стежку до аптеки… Тож загартуймо організм, Щоб в нім з'явився оптимізм!
Додав: inkulinets (28.06.2013)
| Автор: © RUSZIN
Розміщено на сторінці : Вірш-усмішка
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1262 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА