Ну що сказати вам про лікарів? Вони хороші люди.Їй же Богу! Якщо зібрались ви до Господа в дорогу, Не слухайте ніяких пліткарів, Покличте лікарів на допомогу. Вони призначать всякі процедури, Таблетки, різні мазі і мікстури. Щоб легше вам було піти до раю, На цьому світі лікарі подбають. Але є серед них такі уперті, Які, лікуючи вас, не дадуть вам вмерти. То ж їх потрібно вам остерігатись Й від їхньої підмоги відмовлятись. Навіщо вам ще сотню років жити, Щоб цих "негідних" лікарів терпіти?!
|