Накрила місто
темна ніч –
Мороз на вікнах
скло розпише.
Зима холодна
цьогоріч,
Та погляд твій ще
холодніше.
В твоїх очах
холодний лід,
Тепла в них
зовсім не зосталось.
Твої слова –
колючий глід,
Скажи мені, чому
так сталось.
Гірчить кохання,
мов мигдаль,
Хіба такого ми
чекали.
Любов втекла від
нас, нажаль,
Її ми чимось
налякали.
Немов в полоні у
біди,
Немов у клітці
серце билось…
Прокинувсь раптом
– поряд ти,
Це ж треба, щоб
таке наснилось… )))
|