Розлягається гомін далеко:
"Ах, весна - це прекрасна пора!"
До гнізда прилетіли лелеки.
А мені вже на дачу пора.
Полечу я "у вирій", на дачу.
Не журіться на сайті тепер.
Я на дачі також не заплачу:
"Колорадський жучара не вмер!"
Буду я з бур"яном воювати,.
Супостатові дам по зубам.
І не буду ні їсти, ні спати,
Не віддам урожай ворогам.
А як осінь прийде в Україну,
І врожай я на дачі зберу,
От, тоді вже на сайт я прилину.
Привітаю колег по перу.
|