Не переслухати Лариси Про гарні квіти, про іриси. Колись на виставку ходила Такого чуда накупила… - Цвітуть, леліють й гарно пахнуть, Що від утіхи можна ахнуть, А зелень - щедрі колорити, З них можна віники крутити… Вдивляюсь пильно я в ті віники… - Та це ж звичайні наші півники.
Дуже мене злить коли вихваляють все закордонне, все чуже, а коли пильно придивитись, то наше - не гірше.Щиро Вам дякую за репутацію і смачненьку полуничку, і дякую, що читаєте.
Правильна думка,пані Катерино,бо за кордоном воно здебільшого "штучне",а у нас справжнє ,а головне,що своє.І такої краси У нас , як кажуть ,неміряно,тільки треба вміти її бачити.
Дуже дякую! Хочу,п.Петре, попросити у Вас вибачення за те, що довгий час, сама не знаю чому, звала Вас Пилипом, і що цікаво, я була певна, що це Ваше ім'я.Вибачте.
Чудовий вірш. Я дуже люблю ці квіти, такі невибагливі і такі гарні.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")