Чесно кажучи з перших рядків думав, що торбу пошити - це йти на війну битися з москалями за Україну-неньку. Але потім зрозумів, що не усі ж вірші зараз пишуться про події на Сході. Хоча як тільки перечитую знову, то путлєр так і проситься стати тим чаклуном-оленем.
Шановні друзі, чесно кажучи, вірш написано, коли про події на Сході ще ніхто й у страшному сні не міг подумати, як про реальність. А це просто виклав для розрядки, бо нинішня наша історія інколи гнітить і душу, й серце, от і захотілося хоч на мить відволіктися й усміхнутися. Дякую щиро за коментарі.
Закручені слова , та проста думка , з глибоким смислом ... Треба задуматися , швидше роздуми у віршах , і навіть не прості у простих словах ! Суть поезії - це глибокі думки "
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")