Не для нас створено ті депутатьські мандати, повноваження, пільги, зарплати. Не тіште себе думкою , що колись порядна людина може запросто стати депутатом, або зможе відкликати недостойного .Виборча система збудована не нами і не для того, щоб таки як ми могли бути обраними.Єдине,що на сьогодні можу порадити, то не участувати у тому торжищі , що називається виборами. При наймі будете почувати себе не обдуреною.
Та я б не брала участі в цій комедії, так наївність не дозволяє. Хочеться вірити в благородні наміри синів народу, але ж забуваю, що слово "син" на нашій мові римується зі словом"свин". Ой, щось я не те говорю, образитись може дехто з обранців народу. Правда, вони на поетичні сайти не заходять.Їм бізнесові подавай.
така то правда в Україні коли дипутатами свині що не відходять від корита бо люблять поїсти досита... Дуже повчаючий Ваш вірш. Дякую. 5+ З повагою Василь Шляхтич з Польщі
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")