Сварить вчителька Миколку:
- Пишеш значно гірше!
Помилок в домашнім творі
в тебе вдвічі більше.
Хлопець встав. З - під лоба глянув
якось трохи скоса:
- Має бути справедливість!
– буркнув їй з – під носа.
Помилок моїх у творі
тільки половина.
Тож оцінка значно вища
в мене буть повинна!
Ви підвищіть бал удвічі!
– каже їй хлоп’ятко.
Я писав півтвору тільки.
Половину ж - татко!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")