Друг шкільний зустрів Ігорка:
- Як же ти змінився!
Хтось казав, що ти раптово
взяв і оженився.
Я ж тебе сто років знаю.
Бути це не може.
Ти ж хлопака мудрий ніби.
Зовсім то не схоже.
Певно, є причина інша?
Бах! На шию сіла!
Чи було щось в тебе з нею,
хлопче, до весілля?
Той подумав, скривив пику.
Став лічить на пальцях.
Після паузи тяжкої
врешті - решт признався:
- Та було, сказати чесно,
різного немало:
Ровер був, комп'ютер, язва
і ... боргів навалом.
Цікаво підмічено - видно добре око маєте ! Щоб побачити , і хист щоб написати !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")