В зоопарк якогось разу
В зоопарк якогось разу
Діточок водили,
Щоб вони там роздивились
На слона й горилу,
На верблюда і папугу,
Вовка і куницю,
На ведмедя і гадюку,
Тигра і лисицю.
От екскурсія скінчилась.
Мружить очі сірі
Тітонька якась з газети:
- Дітки, що за звірі
Вам сподобались найдужче?
- Вовк! – кричить Іванко. -
Він так виє, як мій татко
На похмілля зранку.
- А мене, - Данилко мовить, -
Полонить гадюка.
Каже батько, що такий же
І сусід наш злюка.
Я ж бо добре роздивився,
Що воно й до чого,
То далеко ще гадюці
До сусіда того.
- Ой, сподобалась, - дівчатка
Скачуть, - нам лисичка,
Бо у неї симпатична
І хитрюща пичка.
- Синку, - ось і до Петруся
Тітонька вчепилась, -
А тобі яка тварина
В пам’ятку лишилась?
- Комарі, - Петрусь промовив, -
До душі припали,
Бо весь день, мов навіжені,
Вчительку кусали.
Додав: miknech (17.03.2015)
| Автор: © Михайло Нечитайло
Розміщено на сторінці : Вірш-усмішка
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1203 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 6
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
kraynyuk46 : Оптимізму Вам, пані Таміло. Все буде добре! :s-7:
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА