Якось раз на іподромі
Якось раз на іподромі
Ставки малися робити,
І дві жіночки знайомі
Вирішили заробити.
Стали думати-гадати,
На якого ж це коня
Всі надії покладати.
Та й рішили навмання
Номер вибрати та й грати,
Бог не видасть, чорт не з’їсть,
А фортуну щоб спіймати,
То зійшлись на цифрі шість.
Розсудили, що приємне
Треба щось в житті згадати,
І приємне те взаємно
Їм удвох в одне додати.
Тож коханців пригадали,
Та – чотири, інша – два,
Тих коханців сплюсували,
От і шість, і всі дива.
Коні, час прийшов, помчали
Та й несуть жадану вість,
Що всі виграші припали
Тим, хто грав на номер шість.
Грошей, щастя повні ріки…
А наступного вже дня
Жіночок тих чоловіки
Роблять ставку на коня.
Розсудили, що приємне
Треба щось в житті згадати,
І приємне те взаємно
Їм удвох в одне додати.
Є й ідея: скільки разів
Хто за ніч дружину мав.
- Я – чотири, - перший зразу.
- Шість – тут другий враз додав.
Що ж, десятий номер грає,
Ех, хвальба, слова, слова,
Бо по радіо лунає:
- Переможець – номер два.
Шість, чотири – ой, хороші
На словах чоловіки,
Та чомусь на скачках гроші
Виграють завжди жінки.
Шість, чотири – кожен здібно
Силу власну вихваля…
Та кому воно потрібне,
Наше все оте «ля-ля»?
Додав: miknech (18.03.2015)
| Автор: © Михайло Нечитайло
Розміщено на сторінці : Вірш-усмішка
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1186 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 7
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
kraynyuk46 : Оптимізму Вам, пані Таміло. Все буде добре! :s-7:
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА