летять електронні листи,
спадають десь під мости,
о, Віртуа, Інтер, прости!
чи їм відрубали хвости,
листам тим, що я відіслав?
чи, може, замало прослав?
листи висилаю щодня,
не пише ніхто. чи летять літаком?
напевне, прийдуть пішаком...
листів все нема і нема.
напевне, прийдуть,
як вернеться Зима.
Апломб, і Зазнайство, Вверхніс...
коли той Еліт відповість?
коли відповість та Еліта?
напевне, коли піде Літо.
коли спаде Осінь в імлу…
напишу стиха у Лулу.
Іван Петришин, ААП, АА
Спадаючи десь під мости (краще звучить , не знаю чи правильно) Написано досить непогано , читається дійсно як лист ...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")