Ніхто не зна чому і як те сталось,
але бабуся раптом закохалась.
Дочка вже у літах і сивий син,
а баба марить: "Милий... любий... він..."
Вірші писати почала, поеми...
І все про НЬОГО... Он яка проблема.
Говорять всі в селі і за селом,
що плаче за бабусею дурдом.
Цікавить - кого баба покохала?...
Тримайтеся, бо, ой, не здасться мало!
Обличчям він привабливий й загаром -
актор із серіалів - Домогаров!
...Сходила баба на могилу діда
і каже дітям: "До Москви поїду."
- Чого?!...
- Побачить його хочу.
Хто зна, мо' він мене... захоче.
Їй діти: "Мамо, киньте ту ідею!"
А вона: "Ні! Бо ж він - моя... лілея."
Що ж, лізе баба прямо у вагона,
валізу пре вагою мо' із тону.
Там сало і кримпліновий костюм,
і з люрексом колготки... Чистий сум!
Коротше кажучи, в Москві, у вестибюлі
злодюги вкрали ту валізу у бабулі.
Ні паспорту, ні грОшей, ані сала...
Бабуля зойкнула і на підлогу впала.
...Шукали діти мамку цілий рік.
Та то ж Москва - там не один вже зник...
А Домогаров... Що ж, він, кажуть, п'є.
І, як нап'ється, то гьолфрендшу б'є.
Яка мораль у цім оповіданні?...
Старим бабАм не варто грать в кохання!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")