Відрубав.
Скучив Гнат за містом знову
Сів,подумав,покурив
Вже й забув культурну мову
Як по місту він ходив.
Захотілось випить пиво
Чебурек,тараньку з’їсти
Бо в селі тепер на диво
Всі їдять лиш одне тісто.
Ось і місто,ресторан
Чистота, музики грають
Сів в кутку він собі сам
Задивився, як гуляють.
Подививсь селюх на паню
Зміряв всіх очима
Надоїли,пішли в баню!
Так сказав хлопчина.
Глип на другу,як Мадонна
Глип на себе,як чортяка
Грязний,чорний і спросоння
Обмащена вся мордяка.
Тут ,як тут касір підходить
Не спіши,посидь,мовляв
Як хлопчина шум підводить
І словами розстріляв.
Краще мене не питати
Полегенько собі встав
Ви забули здачу дати?
Так він йому відрубав.
22.05.1998р.
Додав: 0997030561 (31.08.2015)
| Автор: © Володимир Олійник
Розміщено на сторінці : Вірш-усмішка , Олійник Володимир
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1914 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 6
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА