Треба знов балансувати… За кого ж голосувати? За Свободу чи, за Волю?... Ой, кому ж довірить долю… Чи укропам, чи народній, Чи не дати голос жодній? О, Морська – оригінально, Та вона ж регіональна, А за них ніколи в світі, І в ніякім заповіті Не промовлю навіть слова. Досвідос! Бувай здорова! … Нині партій так багато, Що й не можна розібрати Чи вона тобі на руку, Чи нап’ялила перуку І співає що є сили, Гне до ніг нам небосхили, А вже потім, як прийдеться, Що відробить, що й минеться. От сиджу і вибираю… Хто з них варта що – не знаю, Бо всі стелять дуже гарно, А спать твердо й не безхмарно.
Яка образа,п.Наталю...просто я дуже справна громадянка і жодних виборів не пропускаю, і за Яника я не голосувала, але сьорбаю юшку з усіма... А щодо часів, то здається, таких як зараз, ще не було. Дякую!
Не приймайте так близько до серця це лицедійство.Все буде так , як розписано режисером, лицедії виконають свої ролі вправно, нас туди закликають як звичайних глядачів (роззяв), щоб наповнити зал. Зрозумійте, доки ми не спалимо цей театр абсурду разом з директором та режисером, покращення в нашому житті не буде.
Навіть якщо відкинути політику, де все вже набридло, але ж іншого не можемо на даний момент знайти, то просто гарний вірш. Читається залюбки та й до думки кличе.
Відголосували вкотре ми, А час вже гнеться до зими. Що ції вибори дадуть?.. Напевно,злидні теж несуть... І оправдання скрізь найдеться, Не перший рік в нас так ведеться... Роздуми Ваші мудрі.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")