Раз відвідав батько сина
Раз відвідав батько сина,
Котрий в армії служив,
Командир по цій причині,
В звільнення бійця пустив.
Тож по місту крок карбує
Син, справжнісінький солдат,
А назустріч світ чарує
Зграйка звабливих дівчат.
Гомінливі і смішливі,
Сексуальні, як на гріх,
Ніжки голі і красиві
Причаровують усіх.
Не один опустить очі
Й облизнеться. А чого?
Ох, багато дехто хоче
Взяти те, що не його.
Тож і син-солдат очима
Теж полинув до дівчат,
Сколихнувсь у нім мужчина,
Тож забув, що він солдат.
Зупинивсь, роззявив рота,
Очі витріщив на дам,
З хвилювання вкрився потом,
Геть забув, що він не сам.
Батько ж поряд червоніє
Із-за сина-бугайця:
- Май же сором, як ти смієш,
Чи ж солдату до лиця
Розпускать гріховну слину
Із-за голої ноги?
Здивував мене ти, сину,
Осоромив. Вороги
Добре, наші хоч відсутні,
Мав би сорому цебер,
Що мій син такий розпутній,
Не солдат, а сутенер.
- Не кажіть такого, тату, -
Син обуривсь не на жарт, –
Що, мовляв, до ніг солдату
Придивлятися не варт.
Та солдату ж не дівчата
В тім строю потрібні, ні,
Йдуть не в ногу, ось що, тату,
Не сподобалось мені.
Як було тут не скипіти
І про тебе не забуть,
Та забудеш все на світі,
Як не в ногу ніжки йдуть.
Додав: miknech (24.10.2015)
| Автор: © Михайло Нечитайло
Розміщено на сторінці : Вірш-усмішка
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1363 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 5
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА